ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА УДРУЖЕЊА ИЗБЕГЛИХ, ПРОГНАНИХ И ДОСЕЉЕНИХ „НОВО ОГЊИШТЕ“ – БАРАЈЕВО

Удружење избеглих, прогнаних и досељених грађана “НОВО ОГЊИШТЕ“ – Барајево (чланица Коалиције удружења избјеглица) одржало своју ванредну изборну Скупштину 19. августа 2016. године у просторијама Културног центра у Барајеву. Скупштином је предсједавала Маријана Борковић досадашњи Предсједник Управног одбора. Она је на самом почетку засједања изнијела разлог сазивања ванредне изборне сједнице, а односи се на њену немогућност даљњег обављања дужности Предсједника из здравствених разлога опаке болести, са којом се храбро бори.

Сви присутни делегати и гости са дубоким сажаљењем прихватили су крајње оправдан разлог оставке Маријане Борковић и једногласно изабрали за Предсједника Скупштине Удружења Бранка Грчића, а за Предсједника Управног одбора Јову Добријевића. Скупштина је изабрала Управни одбор од 11 (једанаест) чланова и Надзорни одбор од 3 (три) члана. Усвојен је Извјештај о раду Удружења, финанцијски извјештај. У име Удружења додјељене су и Захвалнице за успјешну сарадњу, разумјевање и допринос,заслужним организацијама и појединцима међу којима је и Маријана као досадашњи успјешни Предсједник удружења.

Међу гостима су били присутни у име Коалиције Предсједник Миле Шапић, члан Главног одбора Коалиције Драган Дивјак, Предсједник Завичајног удружења Банијаца из Београда Мирослав Ковјанић, члан Управног одбора удружења Граховљана – Београд Борко Вукобратовић. Сви гости су се обратили присутнима са жељом и надом, да са нама заједно, још дуго у нашим активностима буде и Маријана.

Информативна служба
Коалиције удружења избјеглица

(Да отворите слику у пуној величини кликните на њу)

[inpost_galleria thumb_width=“211″ thumb_height=“200″ post_id=“5100″ thumb_margin_left=“1″ thumb_margin_bottom=“1″ thumb_border_radius=“2″ thumb_shadow=“0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.2)“ id=““ random=“0″ group=“0″ border=““ show_in_popup=“0″ album_cover=““ album_cover_width=“211″ album_cover_height=“200″ popup_width=“800″ popup_max_height=“600″ popup_title=“Gallery“ type=“yoxview“ sc_id=“sc1471938362563″]