МИОДРАГ ЛИНТА СА САРАДНИЦИМА РАЗГОРАРАО СА РУКОВОДСТВОМ НОГОМЕТНОГ КЛУБА ПЕТРОВА ГОРА И ПОКЛОНИО 20 ОПАНАКА ПОДОДБОРУ СКД ПРОСВЈЕТА ИЗ ВОЈНИЋА

Након завршене прославе три вијека цркве Свете Петке у Сјеничаку Миодраг Линта је заједно са сарадницима Милом Шапићем и Петром Шаулом разговарао са руководством Ногометног клуба Петрова Гора из Војнића који су чинили Никола Еремић, Јовица Кондић, Милорад Кнежевић и Миле Кнежевић. Договорено је да се организује посјета НК Петрова Гора Новом Саду гдје би се одиграла једна пријатељска утакмица и виде могућности помоћи НК Петрова Гора у спортској опреми. Такође, разговарао је да се слиједеће године организује у Новом Саду Зелена ноћ поводом 70 година од оснивања НК Петрова Гора и оснује клуб навијача у Србији.

Након завршеног састанка са руководством НК Петрова Гора Линта , Шапић и Шаула су посјетили чланове Пододбора СКД Просвјета у Војнићу гдје су уручили поклон у виду 20 опанака. Састанку су присустовали повјереник Пододбора Милена Мађерчић, руководиоци фолклорне секције Чедомир Студен и Валерија, остали чланови Пододбора Нада Малбаша, Aнђелка Шимулија, Душан Црнковић, Миле Кнежевић и неколико младих чланова из фолклорне секције. Такође, уручен је поклон у виду 5 ципела за чланове пјевачке групе из Пододбора СКД Просвјета из Вргинмости који су примили Љуба Мраовић и Вишња Цревар. Чедомир Студен је упознао госте са актвностима Пододбора СКД Просвјета из Војнића (11 наступа током ове године) који има 60-так чланова (30 млади и 30 одрасли чланови).

Информативна служба
Коалиције удружења избјеглица

(Да отворите слику у пуној величини кликните на њу)