Поводом завршеног 59. Међународног сајма књига на коме су, између осталих, изложена на једном мјесту дјела крајишких пјесника и писаца Коалиција удружења избјеглица издаје САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Коалиција удружења избјеглица имала je, по први пут, свој штанд под називом „Крајина“ на овогодишњем Међународном сајму књига који се одржан у Београду од 26. октобра до 02. новембра 2014. године. На штанду „Крајина“ изложена су дјела великог броја крајишких писаца и пјесника али и аутора са других подручја западно од Дрине. Штанд „Крајина“ посјетио је велики број прогнаних лица, затим Срба који су родом и поријеклом западно од Дрине али и други заинтересовани грађани.

Организатор штанда „Крајина“ био је Мирко Радаковић, предсједник удружења „Крајишки привредник“ и члан Главног одбора Коалиције удружења избјеглица. Њему су несебично помагали Маријана Борковић, секретар Коалиције удружења избјеглица и Марија која је за вријеме трајања сајма сваки дан била у народној ношњи. Штанд „Крајина“ посјетио је један број крајишких пјесника и писаца који су на њему изложили своје књиге и збирке пјесама.

Информативна служба
Коалиције удружења избјеглица