ЗАМЈЕНИК ПРЕДСЈЕДНИКА ОДБОРА ЗА ДИЈАСПОРУ И СРБЕ У РЕГИОНУ МИОДРАГ ЛИНТА ЗАЈЕДНО СА САРАДНИЦИМА МИЛОМ ШАПИЋЕМ И ПЕТРОМ ШАУЛОМ ПРИМИО ЈЕ ИГРАЧЕ И РУКОВОДСТВО НОГОМЕТНОГ КЛУБА „ПЕТРОВА ГОРА“ ИЗ ВОЈНИЋА У СКУПШТИНИ СРБИЈЕ

Играчи и руководство Ногометног клуба „Петрова Гора“ из Војнића посјетили су у петак 27. новембра 2015. године Народну скупштину Републике Србије гдје им је домаћин био замјеник предсједника Одбора за дијаспору и Србе у региону Миодраг Линта заједно са својим сарадницима предсједником Коалиције удружења избјеглица Милом Шапићем и предсједником Завичајног клуба Кордунаша Петром Шаулом. Важно је нагласити да је НК „Петрова Гора“ из Војнића једини српски клуб на Кордуну који својим постојањем свједочи о жељи српског народа да опстане на свом вјековном подручју.

Линта је играче и руководство НК „Петрова Гора“ примио у сали IV Народне скупштине  и том приликом је изразио своје задовољство њиховом посјетом и пожелио сениорској и јуниорској екипи пуно успјеха у прољећном дијелу такмичења у Другој жупанијској лиги Карловачке жупаније и пласман у виши ранг. У разговор су се укључили  руководиоци клуба  (предсједник Милорад Кнежевић, секретар Никола Еремеић и чланови Предраг Кнежевић Буцо, Јовица Кондић и Миле Кнежевић), тренери сениорске и јуниорске екипе и поједини играчи.  Присутне госте поздравили су Миле Шапић и Петар Шаула. Предсједник НК „Петрова Гора“ Милорад Кнежевић уручио је домаћину састанка Миодрагу Линти пригодни поклон.

Стручно лице у Скупштини Србије је играчима и руководству клуба НК „Петрова Гора“ показало у Народној скупштини Републике Србије, између осталог, библиотеку, салон Кнеза Павла, Велику салу у којој се одржавају пленарне сједнице на којима се води начелна и амандманска расправа и затим усвајају закони  и Малу салу у којој се одржавају сједнице појединих посланичких клубова и одбора, семинари и друге актвивности. Након завршеног разгледања играчи и руковдство НК „Петрова гора“ су доручковали  у скупштинском ресторану а затим су кренули према српској Кући фудбала у Старој Пазови.

Информативна служба
Коалиције удружења избјеглица

(Да отворите слику у пуној величини кликните на њу)