Повoдом предаје првог пакета прикупљене помоћи Центру за хуманитарну ппомоћ „Макиш“ Коалиција удружења избјеглица издаје: САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Активисти Коалиције удружења избјеглица почели су са прикупљањем помоћи 18. маја 2014. године од 9 часова у нашем сједишту, у Краљице Марије 47, у Београду (код Вуковог споменика). Током читавог дана наши земљаци су доносили помоћ у личној хигијени,, храни за бебе, одјећи и обући за одрасле и другим потрепштинама. У вечерњим часовима делегација Коалиције удружења избјеглица у којој су били Маријана Борковић, Миле Шапић, Петар Шаула и Миодраг Линта одвезла је први пакет прикупљене помоћи у Центар Црвеног крста за хуманитарну помоћ „Макиш“ гдје је званично евидентирана. Коалиција удружења избјеглица наставља и наредних дана да прикупља помоћ за угрожено становништво из поплављених подручја у нашем сједишту.

Овим путем, још једном, позивамo све наше чланице и друга удружења која окупљају Србе из Хрватске и Босне и Херцеговине и све остале грађане да и даље наставе да доносе помоћ у личној хигијени, конзервираној храни и храни за бебе, одјећи и обући за дјецу и одрасле.. Прикупљена помоћ ће, као и досад, бити дистрибуирана у Центар Црвеног крста за хуманитарну помоћ „Макиш“. Још једном подсјећамо да је сједиште наше Коалиције, у Краљице Марије 47, у Београду (код Вуковог споменика).

Информативна служба
Коалиције удружења избјеглица