Поводом предстојећег великог скупа избјеглих и прогнаних лица, који ће се одржати у Београду 22.04.2012. године, Коалиција удружења избјеглица издаје САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Коалиција удружења избјеглица организује у Београду велики скуп избјеглих и прогнаних лица Скуп ће се одржати 22.04.2012. године (недјеља) у 17.00 часова у Спортској хали „Шумице“ на Вождовцу, Устаничка 125/1. Циљ скупа јесте подршка Споразуму о сарадњи између Коалиције удружења избјеглица и Српске напредне странке.

Позивамо сва избјегла и прогнана лица, грађане који су родом и поријеклом из Хрватске и Босне и Херцеговине, као и остале заинтерсоване грађане да се у штио већем броју одазову на скуп. Биће обезбеђен бесплатан аутобуски превоз из приградских насеља (Борча, Овча, Котеж, Крњача, Бусије, Угриновци, Алтина, Грмовац, Калуђерица, Сурчин, Ледине, Сремчица, Железник), као и из слиједећих општина (Нови Сад, Рума, Инђија, Стара Пазова, Сремска Митровица, Зрењанин, Смедерево, Младеновац, Обреновац, Барајево). Ако се у неким другим општинама јави довољан број људи настојећемо, такође, да обезбедимо бесплатан аутобуски превоз.

Желим да вас замолим да помогнете у инфомисању наших земљака с циљем да их што већи број дође на скуп. Такође, желим да вас замолим да нас путем емаила или телефона обавијестите за људе који су спремни да буду координатори по појединим насељима или општинама с циљем што боље координације у вези аутобуског превоза. Сви остали могу доћи на скуп градским или сопственим превозом. (Емаил: linta@sdf.org.rs; Телефон: 064 1162 109)

Предсједник Коалиције
Миодраг Линта