ЗА НОВОГ ПРЕДСЈЕДНИКА КОАЛИЦИЈЕ УДРУЖЕЊА ИЗБЈЕГЛИЦА ИЗАБРАН МИЛЕ ШАПИЋ, ДОСАДАШЊИ ПРЕДСЈЕДНИК МИОДРАГ ЛИНТА ПОЖЕЛИО МИЛИ ШАПИЋУ ПУНО УСПЈЕХА У БУДУЋЕМ РАДУ

Коалиција удружења избјеглица је на данашњој трећој Изборној скупштини која је одржана 21. новембра 2015. године у сали Градске општине Нови Београд изабрала за предсједника Коалиције удружења избјеглица Милу Шапића. Нови предсједник Коалиције удружења избјеглица Миле Шапић био је једини кандидат и изабран је гласовима 55 делегата, 3 делегата су била судржана и нико није био против.

Досадашњи предсједник Коалиције удружења избјеглица Миодраг Линта донио је одлуку да се не кандидује за још један мандат. Линта се у свом обраћању делегатима захвалио чланицама Коалиције удружења избјеглица на сарадњи у претходних 7 година колико је он био на челу наше организације и пожелио новом предсједнику Мили Шапићу пуно успјеха у будућем раду.

Делегати Изборне скупштине изабрали су три члана Надзорног одбора. Према Статуту Коалиције удружења избјеглица на првој слиједећој сједници Главног одбора биће изабрана три потпредсједника и 17 чланова Предсједништва.

Информативна служба
Коалиције удружења избјеглица

(Да отворите слику у пуној величини кликните на њу)